GEO 1 - De Fivel 1 - Fivel

GEO 1 - De Fivel 1

GEO 1

1 - 0

Fivel De 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

Datum

17 oktober 2015 14:30

Scheidsrechter

Kooistra, J.H.

Accommodatie

Onbekend

Met een vrijwel volledige selectie was het 1e naar GEO gereisd. Het veld lag er prima bij, met dank aan de robotmaaier die bijna dag en nacht over het gras rolt. Alleen op zaterdag is de robot vrij.

Het begin van de wedstrijd was hoopvol. De aanvallen verliepen soepel en de achterhoede van GEO maakte een kwetsbare indruk. Uit een voorzet van Jacob Havinga kopte Geert v.d. Veen net naast. Na verloop van tijd kwam GEO beter in de wedstrijd. Zo ging een schot van een Garmewolder net naast. Daarna was het lang rustig voor de doelen. Het leek een wedstrijd te zijn waarbij het team dat als eerste scoorde waarschijnlijk ook de winnaar zou worden. Helaas viel de eerste goal aan de verkeerde kant. Een diepe bal kwam terecht bij Alex Sarfo. Hij speelde da bal langs keeper Ruud Kuizenga waarna de bal langzaam het doel in rolde: 1-0.

In de tweede helft moest het 1e komen. Er was ook wel enig druk, maar verontrusten kon het de achterhoede van GEO nauwelijks. Daarvoor miste de Fivel wat creativiteit en spelers met een actie. De grotere kansen waren voor GEO, kansen die vooral voortkwamen uit counters. Gelukkig ging de thuisclub daar slordig mee om. Aan het einde van de wedstrijd viel het 1e aan met de moed der wanhoop. Het was hopen op een bal die een keer goed zou vallen, maar dat gebeurde niet. Kansjes waren er nog wel voor Stefan Groenwold en Geert v.d. Veen (vrije trap), maar eigenlijk zat een goal er niet meer in.

Komende zaterdag is het 1e vrij. Zaterdag 31 oktober komt Corenos op bezoek in Zeerijp.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!