Accommodatie

Onbekend

DE FIVEL 2 WINT EL CLASICO

Zaterdag 20 februari mocht het tweede elftal weer aan de slag voor de competitie.
De wedstrijd zou gespeeld worden in Zeerijp maar door het weer (matige velden) was dit niet mogelijk. Maar om de wedstrijd toch door te laten gaan was er voor gekozen om te spelen in Stedum. Het tweede elftal had een prima selectie om een mooie wedstrijd te spelen( 15 man, wat
natuurlijk niet altijd zo is).

Toen het fluitsignaal had geklonken begon de Fivel gelijk sterk en scherp aan de wedstrijd. Stedum had hier eigenlijk niet echt een antwoord op. Na een kwartier kreeg de Fivel een corner. Daaruit scoorde Chef Rindert na een afgeslagen bal, maar deze werd afgekeurd omdat de bal achter zou zijn geweest. De eerste helft kreeg de Fivel veel kansen. Ook Jeroen Kuik had een grote kans, maar hij  miste die voor open doel (wat eigenlijk moeilijker was dan er in schieten). Stedum hield stand.

Ook in de tweede helft begon de Fivel sterk. De kansen waren er ook, maar ze werden opnieuw niet benut. De verdediging van Stedum probeerde Danny onder controle te houden, maar vaak lukte dit niet. Een paar keer brak Danny door, maar ook Danny kreeg de bal niet tussen de palen. Gelukkig kwam er nog een moment in de 88 minuut. Een speler van Stedum zou hands hebben gemaakt. Hierdoor kreeg de Fivel nog een kans. Rindert kreeg van de zijkant te horen dat hij de vrije trap
moest nemen. Bij de eerste poging schoot Rindert de bal in de muur, maar deze vrije trap werd afgeblazen. Rindert kreeg een tweede kans. Rindert moest zich concentreren hoorde hij, ook van de zijkant, van Danny.  De vrije trap werd genomen en hij schoot raak, strak in de rechter onderhoek. De keeper was kansloos. Dus werd de Fivel toch nog beloond voor een goed gespeelde wedstrijd. Hierdoor werd de EL CALSICO met 1-0 gewonnen door de Fivel 2.