Datum

6 december 2014 12:30

Accommodatie

Onbekend

Is het moeilijk om een verslag te schrijven ? nee dat niet maar het kan wel moeilijk gemaakt worden na afgelopen zaterdag tegen Zeester . Wat ging er toch veel mis tijdens de wedstrijd. De wedstrijd was al een tijdje bezig en er was maar één elftal die probeerde te voetballen en dat was Zeester. We begonnen heel slap er kwam geen bal aan, we kwamen steeds meer onder druk wat resulteerde in een vroege 1-0 achterstand. Goed dat kan voor komen, dan maar weer opnieuw, alleen het veranderde niet. De bal kwam steeds weer terug en na een paar minuten later was het 2-0. Een afstandsschot wou Jan wegboxen maar zijn reactie was te laat en de bal verdween in de goal. Marthijn kreeg een mooie kans maar de bal stuiterde te ver bij hem weg waardoor de bal over de goal verdween. Een corner van Chris werd door Beno prima ingekopt  2-1 en we roken dat er meer inzat. Paar minuten later werd het zelfs 2-2 door Chris uit een corner, de bal draaide voor de keeper hoog in de touwen. Je zou denken en nu pakken we ze maar kwamen weer in de situatie als voorheen. Twee spelers van ons dachten even de bal uit de strafschopgebied op te ruimen doch te laat want de speler van Zeester nam de bal mee en scoorde heel gemakkelijk de 3-2. Ook de 4-2 even voor rust door weer getreuzel  en simpel balverlies werd Jan makkelijk verschalkt.

Rust

Tijdens theedrinken even erover gesproken maar dat kwam niet bij iedereen aan want die zaten op een andere plek dus dan maar de………..

Tweede helft was Richard erin gekomen voor Jaap maar ook hij kon ook geen potten breken. Zeester nam wat gas terug waardoor we meer voor hun goal kwamen en zelfs paar leuke acties werden soms gemakkelijk weggegeven omdat we geen oog hadden voor een vrijstaande speler die er beter voorstond, jammer. Gert maakte nog wel de 5-3 doordat de bal uit een corner voor zijn voeten kwam en hard uithaalde. 88.5 min gespeeld einde wedstrijd een 6-3 nederlaag.

Bert Jan, Richard, Marthijn en Beno bedankt dat jullie ons hebben geholpen anders hadden wij niet kunnen spelen.

Oh ja Aart had aangegeven dat hij zaterdagmiddag andere verplichtingen had en als ik dat had geweten was ik met hem meegegaan.