VVSV’09 3 een maatje te groot voor Het Vierde 1-4 (1-1)

Datum

18 oktober 2014 14:00

Accommodatie

Onbekend

Dit was de eerste geplande wedstrijd van het seizoen die door VVSV’09 afgezegd werd wegens te weinig spelers. Vanmiddag waren ze aanwezig met een gehele nieuwe voorhoede en dat hebben we gemerkt. Ook ons elftal waren er diverse spelers niet aanwezig vanwege vakantie. Aangevuld met spelers Manfred-Jan Willem-Frits en Tom.

Coach Aart maakte de opstelling bekend, er waren weer verassingen, floot de scheids Jan Kooistra voor aanvang wedstrijd. Gelijk van begin aan werden we vast gezet door de tegenstander waardoor er een beetje chaotisch gevoetbald werd. We kregen de bal maar niet uit onze achthoede doordat het middenveld te weinig in beweging was. Geleidelijk kwamen we meer in balbezit dan was het Giacomo die meerdere slaloms achter elkaar voor gevaar zorgde. Een hoge voorzet werd verkeerd beoordeeld door onze achterhoede waardoor de spits per ongeluk de bal op de zijkant van zijn bil kreeg waardoor de bal een vreemde curve kreeg. Dennis had al een paar keer goede reddingen verricht maar kwam hierbij te laat want de bal ging richting doel en verdween achter de doellijn 0-1. Manfred ondersteunde meer het middenveld en kwam vaker mee zodat onze voorhoede voor enig gevaar zorgde. Met nog tien minuten te spelen werd Jakob op het middenveld aangespeeld door Giacomo, hield de bal vast en een steekpasje waardoor Giacomo de buitenspel omzeilde en alleen op de keeper afkwam en beheerst de 1-1 scoorde, bekaf was ie. Tijd is tijd dacht Jan want hij liet een speler de bal ophalen voor een corner legde hem neer en floot af voor RUST wat niet door de spelers van VVSV accepteert werd.

In de rust werden Linus en Jakob gewisseld, Tom en Frits waren de vervangers. Frits had aangegeven 10 a 15 min te spelen, jammer want dat is hem niet gelukt. We waren nog maar net aan de tweede helft begonnen of de bal lag achter Dennis. Een hoge voorzet over links daalde de bal achter Dennis en verdween bij de tweede paal de 1-2. De 1-3 liet ook niet lang op zich wachten want een voorzet over links ging over de verdediging heen en de rechtsbuiten kon ongehinderd scoren. Jakob legde de bal achter de verdediging zodat Jaap alleen op de keeper afging helaas werd de bal verkeerd beoordeeld zodat Chris in balbezit kwam maar naast schoot. De 1-4 kwam nog op de scorebord toen Jan afblies einde wedstrijd. O ja hoe is het met Frits afgelopen?. Gehele tweede helft gespeeld en je kon horen in de kleedkamer alsof hij al jaren speelt, klasse. Namens de spelers van ‘’Het Vierde’’ : Manfred-Jan Willem-Frits en Tom bedanken voor jullie inzet.