Datum

3 mei 2014 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag met een klein groepje naar Uithuizermeeden. Vrijdagavond waren we precies met 11 spelers dus bellen bij de overige spelers van het derde elftal. 0 spelers dat was een klap in gezicht, gelukkig belde Linus dat Richard (had beter niet kunnen spelen) en Michel elk een halve wedstrijd wouden spelen. Gelukkig was er nog één, Jan Willem Brontsema hij kwam even voor de rust aansluiten.

We begonnen zeer defensief, wat wil je ook tegen een tegenstander die te goed voor ons waren. Heracliden zette ons gelijk vast waardoor het speelveld klein werd gehouden maar toch glipte Roelof een paar keer door de verdediging. Ook nu werd hij aan het werk gezet probeerde de bal voor de goal te schieten maar raakte een verdediger die zijn handen gebruikte "Penalty" riepen we en de scheids reageerde hierop. Ja wie moest de strafschop dan nemen maar slome liep gelijk naar de penaltystip pakte de bal en schoot geplaatst in de hoek, 0-1 voor. Was Heracliden hierdoor aangeslagen, nee hoor want de trein denderde weer naar de goal van Dennis. Met nog 10 minuten te spelen in de eerste helft kwam Heracliden op de verdiende 1-1, over rechts kwam de bal hoog voor de goal en de spits kopte raak en waar was Beno. Dennis had al diverse mooie reddingen, de ene was nog mooier als de andere, bewaard voor een grotere achterstand. Tweede helft kon men zien dat we ons uiterste best hadden gedaan diverse spelers hadden hun lampje uit en zo bouwde Heracliden de uitslag naar 6 - 1. Jan Willem, Michel en Richard bedankt voor jullie inzet en laat dit een teken wezen naar de spelers die helaas niet konden ???.