Datum

5 april 2014 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen Zaterdag moest het 4e elftal aantreden tegen de jonge jongens van noordpool 3 in uithuizen. Omdat de wedstrijd van het 3e uitgesteld was, kon ik ( Richard ) en een aantal anderen het 4e meehelpen.

Vanaf het begin stond de verdediging van de fivel onder grote druk, en stonden we na 15 minuten al met 2-0 achter. Daarna kreeg het 4e meer grip op de wedstrijd en konden we na een aantal kansjes over en weer met 2-0 de rust in. Dan de tweede helft, er werd wederom vroeg druk gezet door de thuisploeg en dat zorgde binnen een aantal minuten voor een 3-0 voorsprong voor noordpool.

Doordat we zelf meer naar voren gingen spelen kwam er meer ruimte voor de tegenstander die daar met 2 doelpunten gebruik van maakte. 10 minuten voor tijd werd er hands gemaakt door een verdediger van noordpool,dit werd in eerste instantie niet gezien door de scheids maar diezelfde verdediger gaf de scheidsrechter nog een 2e kans door bij het uitverdedigen weer hands te maken in het strafschopgebied. De bal ging op de stip, nadat de strafschop nemer bepaalt was, trapte Beno de bal in de linkerhoek van de goal, dit bracht de eindstand op 5-1.

Einde

Groeten Richard wiersema (de magiër)

Arne bracht nog even in beeld hoe je moet uitverdedigen zodat je na 2 minuten een corner hebt.