Datum

22 maart 2014 13:00

Accommodatie

Onbekend

Verslag schrijven van een wedstrijd is voor velen van ons elftal een obstakel. Wedstrijd gespeeld dan weet iedereen nog wat er allemaal gebeurd is maar als de zondag eraan komt zijn er al problemen. Toch zijn er gelukkig nog een paar die het kunnen opbrengen om een verslag  te schrijven, jammer.

Door afzeggingen en een blessure waren we met 10 spelers van het vierde, Richard en Michel waren bereid om met ons mee te doen. Op het veld aangekomen moest er nog een elftalfoto gemaakt worden. Grijze Wolf , letterlijk en figuurlijk was hij aanwezig, kreeg men te horen waar men moest staan en dat lukte. Bij Viboa begon men te lachen over het vreemde schouwspel wat zich voor deed op het veld.

Om 12.31 uur floot scheidsrechter Langeland voor aanvang eerste helft. Er werd gelijk druk gezet op de achterhoede van Viboa waar Daniel Willemsen de scepter zwaaide en Jaap als tegenstander had. Viboa speelde makkelijk en vonden elkaar beter dan wij. De eerste twintig minuten was redelijk om aan te zien en kregen we ook kansjes doch Jaap en Chris konden het net nog niet vinden. Door het fysieke verdedigen van Daniel werd Jaap hard aangepakt en op een gegeven moment zag je dat de schouderproblemen zich weer voor deed. Na een tijdje werkeloos te zijn geweest werd Jaap aangespeeld op het middenveld en sprintte de verdedigers eruit en scoorde beheerst met zijn linker poot de 1-0. RUST.

Nu was het 13.33 uur dat de tweede helft begon. Viboa die drie spelers gewisseld had kwam steeds beter uit de voeten wat resulteerde in een groot veldoverwicht maar geen uitgespeelde kansen, kreeg ik te horen moest namelijk me omkleden. Laatste kwartier maakte Richard nog de 2-0 na een afgeslagen aanval kreeg hij de bal voor de voeten en scoorde.

Wat mij en vele toeschouwers opviel was het gepraat, of is het coachen. Dit kan anders want als we willen overkomen als een leuke team, mooie tenue is al aanwezig, zullen we hieraan moeten werken. Ik wil Linus nog bedanken voor het nieuwe tenue, hij heeft namelijk binnen 2 weken ervoor gezorgd dat dit gerealiseerd werd met 2 andere sponsors namelijk : DES en Lastechniek Noord.