Datum

15 maart 2014 14:30

Accommodatie

Onbekend

Eigenlijk kan dit verslag in een paar regels geschreven worden. Op het sportpark van Loppersum stond een harde en een koude wind. Het “Vierde Elftal” kwam het veld op in een prachtig nieuwe outfit aangeboden door sponsors: Lastechniek Noord en DES. Jan had de opstelling bekend gemaakt en scheidsrechter Balkema floot voor aanvang van de wedstrijd.

Ikzelf was wat later aangekomen en constateerde dat familie Linus op de reservebank zat. Nog steeds 0-0 waarop Michel antwoordde, nee 1-0 achter. Het liep gewoon niet en hadden we de bal dan waren we hem snel weer kwijt. Op een gegeven moment kregen we een vrije trap die genomen werd door Gerke, door snel over links Thijs aan te spelen maar knalde de bal tegen de scheidsrechter aan. De bal caramboleerde naar de spits van Loppersum en die liet zijn hielen zien en scoorde bekwaam de 2-0, jammer Dennis. Onze spits Jaap had het zwaar te verduren want zijn mannetje heeft een tijdje lang bij ons wezen trainen en wist natuurlijk hoe gevaarlijk Jaap kan zijn, hangen en trekwerk van deze back werd Jaap uit de wedstrijd gespeeld en de scheids nee die deed niks, ja toch want hij floot voor rust.
Tweede helft met Michel en Richard in de ploeg zouden we misschien meer druk op de achterhoede van Loppersum kunnen uitoefenen maar het liep niet en wat gebeurd er dan jawel Loppersum scoorde de 3-0. De snelle linksbuiten liet zich na dit doelpunt gelukkig wisselen. Kregen we dan helemaal geen kansen, jawel namelijk via een corner. Beno was sneller en langer als de verdediger van Loppersum en scoorde de 3-1. Toen Richard op links onderuit getrapt werd dacht iedereen aan een vrije trap maar de scheids gaf aan en stond te zwaaien dat er door gespeeld moest worden. Loppersum zelf dachten ook aan een vrije trap maar het hielp niet. Om 16.16 uur floot de zeer warrig fluitende scheids voor einde wedstrijd. Derde helft werd er nog even na gebabbeld wat er allemaal verkeerd ging, om 19.15 waren we er nog niet uit maar Marga had de tap afgesloten dus gingen we naar huis.