Datum

28 september 2013 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vrijdagavond overleg met TC van hoe vullen we de plaatsen op na alle afzeggingen ( 7 spelers ). Zaterdagmorgen nog mensen gevraagd of ze met het 4e wilden voetballen dus DWF ingevuld. Egbert belde toch nog even naar Johan waar hij bleef, moet ik voetballen?, ja natuurlijk was het antwoord dus in de auto naar Roodeschool. Omkleden dan maar, Aart maakte de opstelling bekend en zo liepen we naar het Veld.

Aftrappen dan maar. Wat vorige keer de eerste helft niet lukte speelden we twintig minuten goed, de bal werd niet onnodig ingeleverd bij de tegenstander. 0-1 werd het door de jarige Grijze Wolf, hij was eerder bij de bal dan de keeper en plaatse de bal netjes in de hoek. We konden Corenos onder druk houden en kwamen ze voor de goal dan waren Egbert en Johan ter plekke. 0-2  was een scrimmage voor het doel en de bal lag er weer in . 20 minuten gespeeld en een comfortabele voorsprong werd verdedigd. Het noodlot sloeg toe want we konden weer praten, er werd niet meer gewerkt, stonden meestal stil dus was het wachten op de 1-2. Een voorzet over rechts kwam voor de goal waar drie spelers ongedekt stonden. Eén speler kreeg de bal op zijn knie en met een boog verdween de bal in het doel. Egbert ging eruit met een hamstringblessure en dat bleek een aderlating want de rechtsbuiten was voor Bram en Bram teveel. Toch kregen we nog een paar kansjes die niet benut werden o.a. Arne schoot de bal met een boog over de keeper heen maar stuitte voor de lijn over de goal, veld was te droog. Met nog één minuut te spelen werd de rechtsbuiten aangespeeld en door zijn snelheid was hij Bram en Bram te snel af en scoorde beheerst de 2-2, buitenspel werd aangegeven door Jan Bosma maar de scheidsrechter wou er niks van weten.

Rust.

Tweede helft werd er gewisseld en kwam Jan de Vries erin voor Jan Brik. We pakten de draad weer op, geen gepraat maar voetballen was Aart zijn advies. Corenos werd naar achteren gedrukt en zo kregen we kansen maar helaas was Richard ongelukkig met afronden. 3-4 werd het door een mooie aanval over rechts, Marthijn speelde Richard aan voor een één twéé en met een mooie boogbal verdween de bal in de goal. Vooral Richard kreeg het naar zijn zin, over links gaf hij puike voorzetten waar jammerlijk niet van geprofiteerd werd. 4-4, het word misschien eentonig maar Corenos scoorde de 4-4, door verkeerd te dekken kon de razend snelle rechtsbuiten weer profiteren en voor mij (keeper) was het weer de bal uit de goal halen geen pretje. Wisselen dan maar, Jan Brik kwam erin en deed gelijk zijn favoriete specialiteit en dat is scoren 4-5. Met nog een paar minuten te spelen dacht Johan als jullie het niet doen dan scoor ik wel, hij kreeg de bal op zijn borst ging achter onze goalie langs maar ging gelukkig langs de paal. Toch werd het 5-5 nu niet over links maar de rechterkant werd omspeeld ook nu stond onze keeper oog en oog met de aanvaller die beheerst weer scoorde. Een leuke wedstrijd waar speelvreugde duidelijk aanwezig was zo hoort het en hopelijk blijft het.

Spelers die ons elftal hebben aangevuld Hartelijk bedankt, Egbert beterschap. Bij Richard kan je gewoon zien dat ie duidelijk vooruit is gegaan met voetballen (TC) en traint 2x in de week, wie weet wat er nog gaat gebeuren.