Wedstrijdverslag De Fivel 3 – Omlandia 4

Fivel De 3

2 - 5

Omlandia 4

Competitie

6e klasse 01

Datum

12 oktober 2019 14:30

Scheidsrechter

Jacob Meijer

Accommodatie

Sportpark de Fivel
Borgweg 3 A
9914 PC
Zeerijp
tel. 0596-573173

Een wedstrijdverslag Fivel 3 – Omlandia gaat vaak over Cor van Omlandia die wij al eens de Centrale Ondernemingsraad hebben genoemd omdat hij de spitspositie zo goed weet in te vullen. Hij staat ook bekend onder de naam Cor van Hout omdat hij zo levensgevaarlijk is. Verder is het een fijne vent want bepaald geen aansteller wanneer wij hem eens met alle ons beschikbare middelen proberen te stoppen. Middelen die zelfs de in het zonnetje gezette scheidsrechter soms te ver gaan. Weer een penalty tegen. Enfin, Cor en zijn teamgenoten hebben het 3e er weer onder gekregen: 2-5. Wij waren onmachtig. Wie waren er onmachtig zal de fanatieke CVHJ-speler zich afvragen. In dit stukje vindt u enig “inside-advice” voor uw CVHJ-spel aangaande het 3e zodat ieder gelijke informatie heeft. Van achter naar voor, van links naar rechts.

Dennis vd Leest (K) – Is als vliegende keep vaak niet op tijd in de goal. Dit kost ons nogal wat tegen goals. Betekent ook dat hij regelmatig 0 speelminuten heeft. Insider advice: ik zou het niet doen!

Jan Bosma (K) – Is nog lang niet versleten maar is zijn plek niet altijd zeker. Wel altijd verzekerd van een paar minuten als hij niet met Cor (niet die van Omlandia) en Don naar de zon gaat. Insider advice: ik zou het niet doen!

Egbert Brontsema (V) – Bekijkt het spel vaak van een afstandje en dan ook nog wel eens van buiten de lijnen. Insider advice: ik zou het niet doen!   

Bert-Jan Huizing (V) – Heeft het veel te druk met boeren, voorzitten, protesteren en andere politiek. Speelt soms op links en dan weer rechts. Insider advice: ik zou het niet doen!    

Jan-Albert Jetzes (V) – Heeft van het uitschakelen van tegenstanders een levenstaak gemaakt. Helaas zijn daar geen punten voor te krijgen. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Beno Hofman (V) – Zijn optreden binnen het veld laat nogal te wensen over wanneer hij moet optreden buiten het veld. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Thijs Perdok (V) – Thijs opstellen in de basis wordt nog wel eens vergeten en recentelijk is ook vergeten hem op te stellen op de bank. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Gerke Reiffers (V) – Zo op het oog een koopje maar op dat oog is juist staar geconstateerd. Verklaart meteen een hoop jammerlijk mislukte vrije trappen. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Harry Pijper (V) – ook wel bekend als handige Harry. Wil ook wel eens wat anders herstellen dan een haperende verdediging soms zelfs op pieperdienst. Aanwezigheid derhalve niet zeker. Insider advice: ik zou het niet doen!      

Barry Bakker (V) – Ons Dreh-und-angelpunkt heeft zijn knie verdreht. Operaties liggen op de loer en hij moet van de onderwijsraad tegenwoordig ook uren op zaterdag maken. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Manfred Munters (M/V) – De M bij en van Manfred staat tegenwoordig voor Marathon (CVHJ=V). Alles in het teken van New York. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Marko van der Ploeg (M) – Dat is best een hoop geld voor een goede voetballer die zich op de goal laat zetten. Pas als hij er zelf in vertrouwt doen wij dat ook. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Martin Martens (M) – Pas als de huizenmarkt instort en de bezichtigingen en open huizendagen niet meer op zaterdag zijn zien wij hem weer kaarten pakken. Ook hier geldt het insider advice: ik zou het niet doen!  

Arne Brockmöller (M) – Maakt een comeback en voelt zich sterker dan ooit. Maar wij kennen hem natuurlijk vooral van het balletje onder de voet. Probeer zo maar eens een schot op goal te plaatsen. Insider advice: ik zou het niet doen!   

Tonnis Slager (M) – Enorm loopwonder op het middenveld en is dus dikwijls overal en nergens te vinden. Vooral dat laatste is iets waar wij ons zorgen over maken. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Gert Smit (M) – Heeft helaas zijn turbo verloren en heeft daarom van het team de restrictie gekregen de middenlijn niet te passeren. Goals van Gert zijn dus niet te verwachten. Insider advice: ik zou het niet doen!    

Tjomme van Doorn (M) – Alles wat van ver komt is goed maar alles wat van ver komt is ook moe als het gearriveerd is. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Jan-Willem Brontsema (M) – Komt van het 2e en heeft duidelijk nog wat moeite zich aan te passen aan het niveau van het 3e. Zal wellicht wel komen, maar… Insider advice: ik zou het niet doen!  

Michel Keller (M) – Hebben we al een jaar niet zien voetballen dus we moeten er van uit gaan dat het alleen maar beter kan. Desalniettemin… Insider advice: ik zou het niet doen!  

Harro Bultena (A) – De grote dark horse van het 3e. Gezien het algehele niveau van het team moeten we er van uit gaan dat Harro een versterking is. Toch… Insider advice: ik zou het niet doen!  

Roelof de Jong (A) – Altijd last van PHPD en meer op zoek naar liefde en/of leuke trimloopjes dan naar goals. Kortom, niet te vertrouwen. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Marthijn Brontsema (A) – Wanneer Marthijn de potentie invult die hem al 20 jaar wordt toegedicht is dit een zekerheidje. Het kan na 20 jaar zo maar eens gebeuren. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Harrick Woldijk (A) – Vorig jaar stond Harrick nog in de goal. Nu gewoon in de aanval. Kortom, hij heeft ervaring met goals maar is dat genoeg? Insider advice: ik zou het niet doen!    

Colin Sterenberg (A) – Na een bijzonder veelbelovende start is de prijs van Colin bij CVHJ omhooggeschoten. Aangezien de zomer net voorbij is, lijkt het zeer gevaarlijk om deze zwaluw te kiezen. Insider advice: ik zou het niet doen!    

Ruud Kuizenga (A) – Weer een keeper die in de aanval komt. Pakt zijn wekelijkse goaltje mee. Alleen zijn activiteiten aan de bar (normaal een pré) baren ons wat zorgen. Insider advice: ik zou het niet doen!   

Danny Lüürssen (A) – Ooit een levensgevaarlijke aanvaller maar is veel te bang dat zijn schoenen van italiaans leer vies worden. Insider advice: ik zou het niet doen!  

Niet meegenomen in de opsomming zijn Alderik, Arjo en Giacomo. Aangezien deze bij de 7x7 staan ingeschreven is het insider advice met betrekking tot opstellen bij het 3e: ik zou het niet doen!  

Het is niet zo’n uitgebreid verslag als u wel eens van het 3e gewend bent, maar doe vooral uw voordeel met de CVHJ tips.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!