V.V. De Fivel

Jeugd De Fivel weer actief

25 april 10:30   Jeugd De Fivel weer actief Afgelopen zaterdag 24 april was er opnieuw activiteit op de velden van De Fivel. De JO 12 en JO14 speelden een mix-toernooi met wedstrijdjes 3 tegen 3. Na ieder wedstrijd kregen de spelers middels een roulatiesysteem een nieuw team en tegenstander. Na afloop werden de behaalde punten en doelpunten opgeteld en kreeg elke speler zo een individuele score. Voor de nummers 1, 2 en 3 waren er mooie prijzen. Ook de JO9 en kabouters waren actief. Zij speelden een onderling toernooi. Uiteindelijk was het, mede door het weer, een sportieve en geslaagde ochtend. De volgende activiteit staat gepland voor 15 mei. Ondertussen wordt er uiteraard ook gewoon getraind!

162x gelezen

..

29 maart 16:00  ..

108x gelezen

Riepster jeugd weer op de velden!

27 maart 20:45  In navolging van 3 weken geleden hebben de Jo12 en Jo14 van VV de Fivel deze zaterdag een onderling mix toernooi gespeeld. Het was een mooie sportieve ochtend, over drie weken weer!meer »

176x gelezen

Nieuwe trainer voor De Fivel

24 januari 18:00  Het bestuur is blij te kunnen melden dat we voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer hebben kunnen vastleggen. Het is Wilhem van der Wiel. meer »

452x gelezen

JO9 in het nieuw dankzij AiKochi en Van Hulsen

2 januari 20:15  De JO9 heet nieuwe shirts gekregen. Gesponsord door AiKochi, praktijk voor kinderen en jongerenbegeleiding in Winneweer en Atelier van Hulsen Goud & Zilversmederij uit Zeerijp. Normaal gesproken wordt een nieuwe outfit aan het begin van een wedstrijd gepresenteerd. Omdat dit nu niet lukt is er wel een teamfoto in het nieuwe tenue gemaakt en hebben beide sponsoren een bloemetje gekregen als dank voor hun sponsorschap.meer »

185x gelezen

Zaterdag (2 januari) ophalen oud papier in Zeerijp

31 december 19:30  We komen vanaf 8.30 uur langs.

178x gelezen

Trainersnieuws

19 november 12:15  Onze hoofdtrainer Nik Poortinga heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Volgend seizoen neemt hij een sabbatical van het trainersvak. Hij blijft wel lid van De Fivel en hoopt af en toe een balletje te trappen in het tweede. Hoofdreden om te stoppen voor Nik is Corona. De onzekerheid, het steeds opnieuw opbouwen en halve competities drukt negatief op zijn hobby, zo heeft hij aangegeven bij het bestuur. Het was voor hem een moeilijk beslissing, want hij heeft de club en de groep lief. Het bestuur vind het erg jammer dat Nik zijn klus niet kan afmaken, maar wel begrijpelijk. Nik paste heel goed bij de vereniging. Dat blijkt ook uit het feit dat hij lid blijft om af en toe nog te voetballen. Er zal op zoek worden gegaan naar een nieuwe trainer.

405x gelezen

INFORMATIE TRAINING

20 oktober 19:15  Even voor alle zekerheid. Er wordt gewoon getraind door: * Kabouters * JO9 * JO12 * JO14 * JO17

409x gelezen

Fivelcoach van het jaar 2020-2021 uitgesteld

7 oktober 0:15  Fivelcoach van het jaar 2020-2021 is uitgesteld tot de competities weer beginnen. Vorig jaar hebben we de competitie niet af kunnen maken maar aangezien Julian Swijghuizen een dikke 84 punten voor stond met zijn VV Rechtsbuitenadem noemen we hem uit tot winnaar van Fivelcoach seizoen 2019-2020. Er is echter vorig jaar geen prijs uitgedeeld en daarom is deelname dit jaar gratis! meer »

338x gelezen

Geen publiek en kantine gesloten

6 oktober 23:45  Vanwege de aangescherpte Corona regels is publiek niet toegestaan bij amateur voetbal wedstrijden. De kantine zal dus ook tot nadere orde gesloten zijn tijdens de wedstrijden en de trainingen.

264x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!