V.V. De Fivel - Fivel

V.V. De Fivel

Carnaval op 11 februari

29 januari 14:30  De activiteitencommissie organiseert een carnavalsfeest op 11 februari. Iedereen van harte welkom. De best verklede man en vrouw winnen een prijs. Aanvang 17.00 uur.

43x gelezen

Guus Zantinga nieuwe trainer De Fivel 2023-2024

19 januari 13:00  De Fivel en Guus Zantinga zijn deze week tot een akkoord gekomen. De 58 jarige trainer is momenteel werkzaam bij Onstwedder Boys Foto: copyright Eemsmondsportmeer »

160x gelezen

De Fivel winnaar jubileumeditie eindejaarstoernooi

31 december 9:00  De Fivel heeft vrijdag ongeslagen het zaalvoetbaltoernooi in de Boshal van Loppersum gewonnen. In de finale werd SC Loppersum door penalty's verslagen.meer »

175x gelezen

Eindejaarstoernooi Boshal

16 december 11:45  Tussen kerst en oud en nieuw vindt in Loppersum weer het trditionele zaalvoetbaltoernooi plaats. Voor de jeugd de senioren en nu voor het eerst voor damesteams. Het is met de 25e keer een jubileumeditie. Meer info met speelschema's via de volgende link: meer »

288x gelezen

De Fivel en Wilhem van der Wiel per direct uit elkaar

14 december 9:30  Na uitgebreid gesprek hebben het bestuur en Wilhem geconcludeerd dat het niet zinvol is verder met elkaar door te gaan. (foto: Eemsmondsport)meer »

297x gelezen

Laatste keer oud papier ophalen met de oude methode

27 november 14:15  De wijze van inzameling van oud papier gaat veranderen in onze dorpen. Iedereen krijgt een klikobak bij huis voor oud papier die iedere zes weken middels een vrachtwagen geleegd wordt. Vrijwilligers van De Fivel helpen hier dan aan mee (in Zeerijp) en krijgen hier een vergoeding voor. De laatste keer via de oude methode (met trekker en wagen) is op zaterdag 17 december. Vanaf die datum is het ook niet meer mogelijk papier in te leveren bij de familie Huizing aan de Lopsterweg 2. De gemeente wil naar 1 systeem en het is dan ook niet meer mogelijk grote containers te laten komen. Bovendien is het niet toegestaan om zonder vergunning afval in te zamelen.

171x gelezen

Fivel 1 speelt zaterdag niet in Zeerijp, maar in de Groningen.

15 november 7:15  De thuiswedstrijd van het eerste zaterdag tegen Mamio wordt op het complex van Mamio in Groningen gespeeld. Dit in verband met de spooktocht in Zeerijp, die gehouden wordt vanuit de kantine. Let op: de wedstrijd begint om 14.00 uur! In het voorjaar speelt De Fivel 1 dan thuis tegen Mamio i.p.v. uit.

316x gelezen

Zaalvoetbalteam vrijdag tegen Loppersum

7 november 18:45  Ons zaalvoetbalteam speelt aanstaande vrijdag de derby tegen Loppersum Aanvang 20.00 uur in de Boshal.meer »

197x gelezen

Algemene ledenvergadering op 7 november

16 oktober 10:45  De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Fivel wordt gehouden op maandag 7 november. Aanvang 20.00 uur. De agenda volgt binnenkort via de mail.

316x gelezen

Ga samen met vv de Fivel voor glasvezel!

3 oktober 18:00  Glasvezel in Zeerijp komt nu wel heel dichtbij! Vanaf nu komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet. Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA abonnement via VV Fivel. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken om ons gebouw "gasvrij" te maken (door de aanschaf van zonnepanelen en een warmteboiler). meer »

250x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!