V.V. De Fivel

Zaterdag (3 april) ophalen oud papier in Zeerijp.

29 maart 16:00  We komen vanaf 8.30 uur langs.

38x gelezen

Riepster jeugd weer op de velden!

27 maart 20:45  In navolging van 3 weken geleden hebben de Jo12 en Jo14 van VV de Fivel deze zaterdag een onderling mix toernooi gespeeld. Het was een mooie sportieve ochtend, over drie weken weer!meer »

68x gelezen

Nieuwe trainer voor De Fivel

24 januari 18:00  Het bestuur is blij te kunnen melden dat we voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer hebben kunnen vastleggen. Het is Wilhem van der Wiel. meer »

326x gelezen

JO9 in het nieuw dankzij AiKochi en Van Hulsen

2 januari 20:15  De JO9 heet nieuwe shirts gekregen. Gesponsord door AiKochi, praktijk voor kinderen en jongerenbegeleiding in Winneweer en Atelier van Hulsen Goud & Zilversmederij uit Zeerijp. Normaal gesproken wordt een nieuwe outfit aan het begin van een wedstrijd gepresenteerd. Omdat dit nu niet lukt is er wel een teamfoto in het nieuwe tenue gemaakt en hebben beide sponsoren een bloemetje gekregen als dank voor hun sponsorschap.meer »

94x gelezen

Zaterdag (2 januari) ophalen oud papier in Zeerijp

31 december 19:30  We komen vanaf 8.30 uur langs.

91x gelezen

Trainersnieuws

19 november 12:15  Onze hoofdtrainer Nik Poortinga heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Volgend seizoen neemt hij een sabbatical van het trainersvak. Hij blijft wel lid van De Fivel en hoopt af en toe een balletje te trappen in het tweede. Hoofdreden om te stoppen voor Nik is Corona. De onzekerheid, het steeds opnieuw opbouwen en halve competities drukt negatief op zijn hobby, zo heeft hij aangegeven bij het bestuur. Het was voor hem een moeilijk beslissing, want hij heeft de club en de groep lief. Het bestuur vind het erg jammer dat Nik zijn klus niet kan afmaken, maar wel begrijpelijk. Nik paste heel goed bij de vereniging. Dat blijkt ook uit het feit dat hij lid blijft om af en toe nog te voetballen. Er zal op zoek worden gegaan naar een nieuwe trainer.

317x gelezen

INFORMATIE TRAINING

20 oktober 19:15  Even voor alle zekerheid. Er wordt gewoon getraind door: * Kabouters * JO9 * JO12 * JO14 * JO17

298x gelezen

Fivelcoach van het jaar 2020-2021 uitgesteld

7 oktober 0:15  Fivelcoach van het jaar 2020-2021 is uitgesteld tot de competities weer beginnen. Vorig jaar hebben we de competitie niet af kunnen maken maar aangezien Julian Swijghuizen een dikke 84 punten voor stond met zijn VV Rechtsbuitenadem noemen we hem uit tot winnaar van Fivelcoach seizoen 2019-2020. Er is echter vorig jaar geen prijs uitgedeeld en daarom is deelname dit jaar gratis! meer »

285x gelezen

Geen publiek en kantine gesloten

6 oktober 23:45  Vanwege de aangescherpte Corona regels is publiek niet toegestaan bij amateur voetbal wedstrijden. De kantine zal dus ook tot nadere orde gesloten zijn tijdens de wedstrijden en de trainingen.

196x gelezen

Geen last van talent

29 september 13:00  Afgelopen vrijdag was het weer zover, we konden de wei weer in (7*7 mannen). Toen ik aan kwam lopen zag ik de mannen al warmlopen. Dat wil zeggen, ze bewogen op het veld. Men zegt een goed begin is het halve werk. Vandaar dat de eerste wedstrijd verloren ging net 4 - 0. Er werd onderling wat gemopperd en er werd vooral gewezen op wat de ander verkeerd deed. Dat was het moment voor de coach om in te grijpen. Met veel waardering heb ik naar zijn betoog geluisterd. Dat het de tweede wedstrijd toch wel even anders moest. Dat er meer gecombineerd en minder gezeurd moest worden. En vooral zorgen dat de tegenstander geen goals kon maken en zelf wel scoren. Wat een visie heeft die man. Vanaf dat moment ging de knop om bij de mannen. Met vloeiend aanvalsspel en prachtige combinaties werden de tegenstanders weggespeeld. Roelof scoorde wel de mooiste goal van de avond. Niet gehinderd door enig talent gingen de jongens volop door. Vol inzet werden middelstum en loppersum opzij gezet. Alsof ze maar met 2 spelers meededen. Ook de voorzitter deed een duit in het zakje met een prachtige pirouette. Het leverde niks op maar zag er geweldig uit. Het ging zelf zo goed dat de keeper in de laatste wedstrijd zelfs zijn eerste redding verrichtte. Wanneer iedereen zijn normale (lees hoog) niveau haalt is het kampioenschap slechts een kwestie van tijd. Tot slot wil ik onze gast spelers, Tonnis, Thijs, Bert-jan , Martin bedanken. Mooi dat ze ons hebben willen helpen. Maar ze moeten wel blijven trainen want ze hebben best wel moeite om bij ons niveau aan te haken. Een supporter

222x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!