V.V. De Fivel

Ga samen met vv de Fivel voor glasvezel!

3 oktober 18:00  Glasvezel in Zeerijp komt nu wel heel dichtbij! Vanaf nu komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet. Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA abonnement via VV Fivel. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken om ons gebouw "gasvrij" te maken (door de aanschaf van zonnepanelen en een warmteboiler). meer »

48x gelezen

Oktoberfest op 29 oktober

2 oktober 13:45  De lederhosen en dirndl jurken kunnen uit de kast. Op 29 oktober (eerste speelt dan thuis tegen Corenos) is het vanaf 17 uur feest in de kantine.

52x gelezen

In memoriam: Rein Helmantel

28 augustus 22:00  Ons jeugdlid Rein Helmantel overleed op 24 augustus op 11 jarige leeftijd.meer »

1001x gelezen

Bekerprogramma eerste elftal bekend

31 juli 13:45  Het eerste is vor de beker ingedeeld bij Stedum (5e klasse), Knickerbockers (3e) en Harkstede (5e).meer »

263x gelezen

Gezocht: Coach vh Jaar opvolger!

20 juli 10:00  Na 15 seizoenen Fivelcoach van het jaar organisatie is het voor mij wel mooi geweest. Met een tweeling op komst is het tijd om het stokje van Fivelcoach van het jaar over te dragen op een andere Fiveliaan. Ik help je voor komend seizoen nog op weg en zal je helpen met alle details. Dus.... Wie zorgt dat Fivelcoach van het jaar blijft bestaan? meer »

214x gelezen

Indeling eerste elftal bekend

9 juli 9:15  Het eerste speelt volgend seizoen in de vertrouwde vierde klasse C, met tal van derby's.meer »

253x gelezen

In memoriam: Harm Paapst

4 juli 20:45  Afgelopen zaterdag 2 juli overleed Harm Paapst op 88 jarige leeftijd. Hij was lid van verdienste van v.v. De Fivel.meer »

402x gelezen

Afscheid drie spelers De Fivel 3

27 juni 18:30  Beno, Arne en Bert-Jan hebben hun laatste seizoen gespeeld in het derde. Daarom een informele afscheidswedstrijd op vrijdagavond 1 juli. meer »

319x gelezen

Alderik is Fivelcoach van het jaar 2021-2022!

25 juni 18:00  We hebben er weer een volledig seizoen opzitten vol met scores, minpunten, weekwinnaars en één eindbaas. De Fivelcoach van het jaar 2021-2022 is Alderik van der Ploeg! Hij stond bijna het hele jaar bovenaan en werd alleen heel af en toe door Emiel van de troon gestoten. Een terechte winnaar dus. Zo zie je maar weer dat je door jezelf op te stellen invloed kan hebben. meer »

185x gelezen

De Fivel 1 promoveert naar de vierde klasse

19 juni 13:45  De beslissingswedstrijd tegen Zeester werd zaterdag met 1-3 gewonnen. In een geweldige ambiance op het sportpark van Eenrum had De Fivel het betere van het spel en stelde promotie veilig. Een geweldige prestatie van het elftal om bij de in het eerste volledige seizoen in de vijfde klasse gelijk weer te promoveren. meer »

351x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!