De Fivel 1 snoept Be Quick eerste punten af: 1-1

31 oktober 2016 22:00

Be Quick had tot zaterdag alle 7 wedstrijden gewonnen.

De wedstrijd, op het kunstgras van Be Quick, ging grotendeels gelijk op. Beide ploegen kregen in de eerste helft een paar kansen. In de eerste helft was Geert v.d. Veen heel dicht bij een goal, maar zijn inzet werd op de lijn gestopt door een verdediger van de Groningers. In de tweede helft kwam het 1e op voorsprong via Mark Kramers na een voorzet van Joran Bos uit een vrije trap. Na de voerde Be Quick de druk op. Dat leidde tot de 1-1 via een lobje. Het laatste kwartier kwam het 1e er bijna niet meer uit. Kansen leverde het nauwelijks op voor de thuisclub. En werd het gevaarlijk dan stond de prima keepende Sander Steenbergen steeds in de weg.

Volgende week speelt het 1e uit tegen Corenos.