De Fivel 1 verliest weer met 2-4 van Niekerk.

15 februari 2016 16:45

Net als in de thuiswedstrijd ging Niekerk er met de winst vandoor. Na 10 minuten was het al 1-0 voor de thuisclub. Daarna kreeg Niekerk in de eerste helft nog een aantal kansen om de score uit te breiden, maar het wist keeper Sander Steenbergen niet te passeren. Daar wist het 1e weinig tegenover te stellen. Na rust werd het 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Maar na ongeveer een kwartier in de tweede helft kwam het 1e beter in de wedstrijd en kreeg het ook een aantal kansen. Helaas lukte het niet de aansluitingstreffer te maken. Zelfs een strafschop was niet aan de Fivel besteed. Jacob Havinga schoot de bal op de paal. Daarna was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het 4-2. Beide tegentreffers kwamen van de voet van Geert v.d. Veen.