De Fivel 3.5 komt komt 2x terug van ach-terstand: 2-2.

14 december 2015 16:45

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Corenos 4 eindigde in 2-2. De wedstrijd ging gelijk op. Corenos opende de score de score. Een vrije trap werd gekeerd door keeper Dennis v.d. Leest, maar in de rebound was hij kansloos. Gerke Reiffers maakte er 1-1 van. De keeper van Corenos had geen kijk op een vrije trap van hem. Vlak voor rust werd het 2-1 voor de Roodeschoolsters. Een corner ging er rechtstreeks in. In de tweede helft werd de druk op het doel van Corenos steeds groter en de verdiende gelijkmaker viel een minuut of tien voor het einde. Blijkbaar had Gerke goed gekeken naar de eerste goal van Corenos. Ook hem lukte het om de bal uit een corner in één keer in het doel te krijgen.

Positief was dat de geopereerde Jakob Meyer al weer bij de wedstrijd aanwezig was. Negatief was de sleutelbeenbreuk van Roelof de Jong.