Senioren: 26 goals in 3 wedstrijden

29 september 2013 11:15

De teams bij de seniorenwedstrijden scoorden er zaterdag lustig op los. Maar liefst 26 goals, waarvan 12 voor De Fivel. Helaas had het 1e elftal daar geen aandeel in.

De Fivel 1-Appingedam 1   0-4 (0-2)
De Damsters waren duidelijk beter en het 1e kwam er niet aan te pas. Na 11 minuten stond het 0-2 en was de wedstrijd (vrijwel) beslist. De uitslag was niet eens geflatteerd. Keeper Ruud Kuizenga behoedde het 1e voor een grotere nederlaag, o.a. door het stoppen van een penalty in de eerste helft.

De Fivel 2-De Pelikanen 4   7-5 (3-2)
De wedstrijd van het tweede van er eentje met vele gezichten. Goed voetbal werd weer afgewisseld door geklungel en daardoor ontstond er een open wedstrijd met vele kansen. Het publiek werd hierdoor de grote winnaar met uiteindelijk 12 doelpunten.
De doelpunten werden gemaakt door: Giacomo Marras, Danny Lüürssen (2x),  Jeroen Kuik, Arne Roeters, Stefan Groenwold en Hans Viel. Ondanks de vele tegendoelpunten was Jan de Vries de held van de wedstrijd door een penalty te stoppen en een paar prima reddingen te verrichten.

Pelikaan S 4-De Fivel 3 ging niet door ivm een spelerstekort bij het 3e.De wedstrijd wordt op 19 oktober ingehaald.

Corenos 4-De Fivel 4   5-5
Corenos en De Fivel maakten er een doelpuntenfestijn van. Vier keer kwam het 4e op voorsprong, maar steeds kwam Corenos terug. De meeste kansen waren voor de Riepsters, maar na de 5-5 had ook de thuisploeg nog mogelijkheden om te winnen. Op zijn 63e verjaardag scoorde Chris Timmer twee keer. De overige goals werden gemaakt door Jan Brik (2x) en Marthijn Brontsema.

Later meer informatie over de wedstrijden.