Laurens Hijlkema neemt afscheid met 1-0 overwinning

27 augustus 2015 10:00

Ook de 2e bekerwedstrijd, na de 4-0 winst tegen Wagenborger Boys, werd gewonnen. SIOS werd met 1-0 verslagen. Mark Kramers maakte de winnende goal. De wedstrijd stond ook in het teken van het afscheid van Laurens Hijlkema. Hij vertrekt voor langere tijd naar Canada. Even leek het erop dat hij zijn afscheid met een goal kon opluisteren, maar een goal van hem werd helaas door de scheidsrechter afgekeurd. In de eerste helft had het 1e het moeilijk met de ploeg uit Sauwerd, in de tweede helft was er meer controle en waren er ook meerdere kansen om de voorsprong uit te bouwen.
Zaterdag volgt de laatste bekerwedstrijd, in Groningen tegen Mamio. Mamio heeft ook twee keer gewonnen. Tegen SIOS met 3-1 en tegen Wagenborger Boys met 4-1.