1e elftal wint de eerste wedstijd van het seizoen

14 augustus 2015 14:30

Tegen Stedum werd het, na een 0-2 achterstand, met 3-2

Binnen 5 minuten stond Stedum al met 0-2 voor. In de loop van de eerste helft wist het 1e die achterstand om te draaien in een 3-2 voorsprong. Tim Zwama (kopbal), Jacob Havinga en Mark Kramers scoorden. De selectie bestond maar liefst uit 17 spelers, waaronder drie Havinga’s (Jacob, Jan-Anko en Rindert). In de tweede helft kwam een sterk gewijzigd team in het veld. Er was een behoorlijk overwicht, maar dat werd niet uitgedrukt in goals hoewel er voldoende kansen voor waren.

Op zaterdag 22 augustus wordt de volgende wedstrijd gespeeld. Het betreft een bekerwedstrijd tegen Wagenborger Boys, uit om 14.30 uur. Op dinsdag 25 augustus volgt een thuiswedstrijd tegen SIOS (18.45 uur), de laatste bekerwedstrijd is op zaterdag 19 augustus in Groningen tegen Mamio om 14.30 uur.