Magere oogst senioren

21 september 2013 21:15

De vier seniorenteams behaalden in totaal 3 punten. Er was een overwinning voor het 1e elftal tegen Westerlee (2-0), het 2e elftal verloor van Godlinze (0-1), het 3e elftal van Holwierde (2-4) en het 4e elftal van GEO (0-2).

Slecht spelen en toch winnen. Dat was van toepassing op het 1e elftal. Tegenstander Westerlee was agressiever in de duels en had veel meer kansen. Dat het toch 0-2 werd was vooral te danken aan keeper Ruud Kuizenga. Wat de spelers van Westerlee ook probeerden, Ruud was onpasseerbaar.  Cees bij de Leij scoorde 0-1 (42e minuut) uit wat zo’n beetje de eerste kans was. Jacob Havinga maakte er 0-2 (71e minuut) van uit een strafschop.

Het 2e elftal verloor met 1-0 (0-0) van Godlinze 2. Het 2e speelde redelijk, maar de winst van de Glinzers was terecht. De goal viel 12 minuten voor tijd, waarna James Boersema nog de 1-1 op de voet had.

Het 3e elftal had lange tijd uitzicht op een overwinning, maar de 2-1 voorsprong werd door Holwierde 2 in de laatste 10 minuten omgezet in een 2-4 (1-1) nederlaag. Michel Keller en Richard Wiersema scoorden voor het 3e.

GEO 4 won met 2-0 (2-0) van het 4e elftal. Het 4e kon in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen redelijk meekomen met GEO, had de 2e helft ook behoorlijk onder controle, maar kon zelf weinig afdwingen.

Later meer informatie over de wedstrijden.