Het 3e elftal heeft moeite met scoren

25 maart 2015 13:15

Het derde elftal verloor zaterdag de thuiswedstrijd tegen Pelikaan S met 0-2. Gezien het wedstrijdbeeld een onterechte nederlaag. De eerste helft speelde De Fivel 3 vrij goed en ging de wedstrijd gelijk op. Het stond goed bij De Fivel en er werden geen kansen weggeven. Wel was er een paar keer de mogelijkheid zelf te scoren, maar zoals zo vaak wilde de bal er niet in.
De tweede helft was er hetzelfde beeld, maar de eerste de beste kas van Pelikaan S ging er tot ontzetting De Fivel wel in. Vervolgens werd amechtig geprobeerd de gelijkmaker te scoren. Dit leverde wel wat kansen op, maar de gasten wisten uiteindelijk via een messcherpe counter te scoren (0-2). Het laatste kwartier werd nog met man en macht geprobeerd in ieder geval de aansluitingstreffer te maken. Dit was een mooi schouwspel voor de jongens van het 4e, die vanuit de kantine de wedstrijd aanschouwden. Het leverde wel de nodige scrimmages en vrije trappen op, maar geen doelpunten.
Conclusie: iedereen keihard gewerkt, niet slecht gevoetbald, maar de bal wil er gewoon even niet in.