Facebook Toestaan Niet toestaan

Punt 1e tegen Marum, 0-0 bij 2e, 4e geeft punten weg

9 maart 2015 14:45

1E ELFTAL
Het 1e elftal behaalde een verdienstelijk punt tegen koploper Marum. Het werd 1-1, een stand die al bij rust was bereikt. Marum opende de score in de 10e minuut, de Fivel kwam echter snel terug. In de 15e minuut werd een corner van Jacob Havinga niet goed beoordeeld door de keeper van Marum en ging de bal er via een speler van de koploper in. In de eerste helft was Marum de betere en gevaarlijker ploeg, maar wist niet te scoren. In de 2e helft was de wedstrijd meer in evenwicht en de kansen schaars. De Fivel scoorde nog wel, maar de goal van Lieuwe ten Caat werd wegens buitenspel afgekeurd.

Later meer info over de wedstrijd.

2E ELFTAL
Het 2e speelde, aangevuld met een aantal jongeren en enkele ouderen uit het 3e, 0-0 tegen 't Zandt. Beide teams hadden mogelijkheden om te scoren, waarbij de steeds 'verse' krachten inbrengende gasten er in de 1e helft nog het dichtst bij waren. Geholpen door medespelers wist Arjen Dallinga een keer op wonderbaarlijke wijze zijn doel schoon te houden. En als invaller Mark Kramers wat zelfzuchtiger was geweest, had het in de 2e helft ook maar zo nog 1-0 voor De Fivel kunnen worden. Alles bij elkaar een terechte uitslag.

4E ELFTAL
Het was zaterdag in Winsum de wedstrijd van de gemiste kansen voor het vierde. Het eerste half uur werd Viboa volledig weggespeeld, wat resulteerde in 2 doelpunten van Giacomo. Vooral de tweede was een beauty. De Fivel verzuimde echter de voorsprong verder uit te bouwen, terwijl de kansen daarvoor volop aanwezig waren. Een kwartier voor rust scoorde Viboa middels een uitval de aansluitingstreffer en vlak voor rust wisten ze zelfs uit een corner gelijk te komen.
De tweede helft begon De Fivel ook weer sterk. Ook waren er weer veel kansen (2x binnenkant paal), maar gescoord werd er niet. Dit deed Viboa wel via een penalty, wat in een 3-2 uitslag resulteerde.