1e elftal verliest bij Stadspark, 4e wint van RZ Baflo

28 februari 2015 23:30

Het 1e ging met 3-1 ten onder in een matige wedstrijd. Bij rust wast het 0-0. Vlak na rust kwam Stadspark op voorsprong: 1-0. De Fivel kwam op gelijke hoogte door Laurens Hijlkema, maar niet veel later namen de Groningers opnieuw aan de leiding: 2-1. De Fivelianen probeerden nog terug te komen, maar na de 3-1 was de wedstrijd beslist.

Het 4e behaalde een knappe 1-2 overwinning. In de eerste helft had RZ Baflo een overwicht en nam een 1-0 voorsprong. Na de rust waren de rollen omgedraaid en profiteerden daarbij van de wind mee. Danny Luurssen en Arne Brockmoller drukten het overwicht uit in twee goals: 1-2.

Later meer informatie over de wedstrijden.