2e elftal wint, verlies voor 1e en 3e elftal

14 september 2013 23:45

Het 1e elftal heeft zaterdag met 2-0 verloren bij Glimmen. Na een moeizaam begin, waarbij Glimmen ook scoorde, begon het 1e steeds beter te spelen en gaf het de kampioenskandidaat goed partij. Viijf minuten voor tijd werd een goal van Lieuwe ten Caat afgekeurd wegens buitenspel. In de daarop volgende aanval werd de wedstrijd beslist: 2-0.
Het 2e elftal begon de competitie goed. Er werd met 2-3 gewonnen bij 't Zandt. Grote man bij het 2e was Giacomo Marras met drie goals. Het 2e maakte het zich onnodig moelijk door veel kansen te laten liggen.
Het 3e elftal speelde tegen Noordpool een redelijke eerste helft en kwam ook voor door een doelpunt van Marthijn Brontsema. In de 2e helft was Noordpool beter en won het uiteindelijk met 1-3.
De wedstrijd van het 4e elftal ging niet door omdat tegenstander De Heracliden geen team op de been kon krijgen.

Later meer informatie over de wedstrijden.