1e elftal pakt eerste punt in 2015, 2e verliest van Corenos 2

8 februari 2015 10:00

Het 1e elftal heeft tegen Helpman met 2-2 gelijk gespeeld. Dat was een gewonnen punt, want de Groningers waren vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg met de meeste kansen. Laurens Hijlkema zette het 1e op voorsprong, maar Helpman maakte daarna al snel 1-1. Na rust maakte Jacob Havinga uit een vrije trap er 1-2 van, maar opnieuw konden de Fivelianen niet lang genieten van de voorsprong want twee minuten later werd het 2-2. Daarna was Helpman nog een paar keer dichtbij een overwinning, maar het geluk was zaterdag aan de kant van de Fivel.
Later meer informatie over de wedstrijd.

Het 2e elftal verloor de oefenwedstrijd tegen Corenos met 0-2. De wedstrijd op het kunstgras in Delfzijl ging redelijk gelijk op. Er waren over en weer kansen, maar de ploeg uit Roodeschool gingen daar effectiever mee om.