Geen punten voor seniorenteams

6 april 2014 19:45

De Fivel 1 – Scheemda 1 0-3 (0-0)
Het 1e kon tegen Scheemda geen goed vervolg geven aan de twee overwinningen van de afgelopen weken. Scheemda won verdiend. In de eerste helft waren de beste kansen voor de Oost-Groningers, maar er werd niet gescoord. In het begin van de 2e helft had het 1e een overwicht en was het een paar keer dicht bij de 1-0, maar het was Scheemda dat als eerste scoorde. De Fivel kreeg nog een paar mogelijkheden, maar Scheemda profiteerde goed van de geboden ruimte en liep uit naar 0-3.

Dinsdag speelt het 1e thuis tegen Noordwolde om 18.45 uur.

De Fivel 2 – GEO 3 1-2 (0-0)
De Fivel 2 heeft dure punten laten liggen tegen GEO (1-2). In de eerste helft waren er voldoende kansen om te scoren. In de tweede helft kwam GEO er twee keer er goed uit via een counter en wist 0-2 te maken. De Fivel kwam op het einde nog bijna terug voor een punt. Hans Viel scoorde nog uit een vrije trap. Jeroen Kuik had de gelijkmaker nog op zijn hoofd, maar hij kopte net naast.

Noordpool 3 – De Fivel 4 5-1 (2-0)
Het 4e heeft zaterdag geflatteerd verloren van Noordpool 3. Hoewel het 4e het betere veldspel had en ook vaker voor het vijandelijke doel kwam, maakte het Uithuizer team optimaal gebruik van het enorme leeftijdsverschil (zij waren gemiddeld 20!). De meeste doelpunten vielen door lange ballen achter de Fivel-verdediging. Uiteindelijk werd het 5-1 (enige tegendoelpunt kwam van Beno Hofman uit een penalty).

De wedstrijd van het 3e elftal tegen Niekerk werd uitgesteld ivm een tekort aan spelers bij het 3e.