Fivelcoach ronde 21: Doelpuntenregen - Fivel

Fivelcoach ronde 21: Doelpuntenregen

21 maart 2022 10:30


Een ongekend weekend voor de Fivel. Bijna iedereen wist te winnen en de nul te houden. Alleen de 7x7 dames kwamen niet tot winst maar hielden wel éénmaal de nul. Voor de rest wonnen alle teams en werd bijna aldoor de nul gehouden.

De heren van 7x7 begonnen op vrijdag met de doelpunten regen. In de eerste wedstrijd kon keeper Alderik nog één keer vissen (2-1) maar daarna ging het echt goed los met 4-0, 4-0 en 5-0. Naast 3 keer de nul dus ook een hoop goals. Harro schoorde 6x, Henk 2x, Bert-Jan scoorde nog en Giacomo was ook op dreef met 6 goals. Vooral deze laatste score maakt het weer spannend bovenin. 

Op zaterdag ging de Fivel lekker verder al werd er wel wat minder gescoord. De dames 1 wisten eerst met 2-0 te winnen dankzij goals van Eva en natuurlijk Maricella. Het 2e won uit bij ZEC met 1-0 dankzij een goal van Kjell. Daarna won het eerste ook nog met 2-0 dankzij goals van Corne en Mark en wist ook het 3e de nul te houden en te winnen dankzij Jan-Anko en daar is ie weer; Harro. 

Dit levert ook de waarschijnlijk hoogste weekscore ooit op. Marthijn Brontsema is de gelukkige met 177. Hij wordt gevolgd door Jan-Willem en Emiel. Daardoor wordt het in de top van het klassement ook weer spannend. Alderik blijft de leider maar er is nog maar een gat van 16 punten tussen de nummer 1 en de nummer 3. De spanning stijgt! 

Fivelcoach van het jaar Ronde 21
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!