Fivelcoach van het jaar ronde 5

13 oktober 2021 20:30


In ronde 5 speelden alleen het 1e en de 7x7 mannen. Toch werd er veel gescoord en mooi ook!

Het eerste kwam twee keer op voorsprong tegen ZEC maar speelde toch gelijk. De goals van de Fivel waren echte Bosjes aangelegenheden.  De eerste goal kwam uit een penalty die resoluut werd gegeven nadat Joran Bos bleef haken in zijn eigen veters. Broer Corné schoot hem eveneens resoluut in. In de tweede helft drong ZEC aan en was de betere ploeg. Ze kwamen dan ook verdiend langszij. De Bosjes treurden niet te lang. Corné en Emiel keken elkaar even aan en wisten genoeg. Corné tiktje de bal vanaf de aftrap kort op Emiel. Deze haalde in één keer uit. Aan de kant werd al gedacht dat probeer je toch niet, wordt niks. Maar de bal kwam toch aardig richting de goal, leek even naast te gaan maar verdween toch achter de verbouwereerde keeper van ZEC. Een wereldgoal en misschien wel de snelste in Fivel 1 historie. Dat ZEC alsnog langszij kwam was terecht al had het 1e ook nog kansen om te winnen.

Bij de 7x7 was het prijsschieten dit keer. Arjo, Alderik, Manfred, Martin, Giacomo, Roelof, Tonnis, Bram, Dennis, Henk en Harro wonnen al hun wedstrijden.

De Fivel - Loppersum 4-1 (Bram, Harro 2, Giacomo)
De Fivel - KRC 4-0 (Alderik, Giacomo 2, Harro)
De Fivel - Winsum 5-0 (Tonnis, Harro 2, Roelof, Martin)
De Fivel - Middelstum 2-1 (Harro, Giacomo)

Behalve alle overwinningen en de vele goals ook veel punten voor de keepers en de verdedigers. Tot nu toe maakt dit de 7x7 de echte melkkoe qua punten in Fivelcoach van het Jaar.

Rondewinnaar kan er natuurlijk maar één zijn deze week!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!