Fivelcoach van het jaar 2020-2021 uitgesteld

7 oktober 2020 0:15


Fivelcoach van het jaar 2020-2021 is uitgesteld tot de competities weer beginnen.

Vorig jaar hebben we de competitie niet af kunnen maken maar aangezien Julian Swijghuizen een dikke 84 punten voor stond met zijn VV Rechtsbuitenadem noemen we hem uit tot winnaar van Fivelcoach seizoen 2019-2020. Er is echter vorig jaar geen prijs uitgedeeld en daarom is deelname dit jaar gratis!

Je hebt tot 17 oktober 12:30 uur om je team op te sturen! Deelname is gratis.

Het seizoen is vorig jaar niet uitgespeeld. Voor het bepalen van de waarde van de spelers is het beeld dus vertekend. Daarom is besloten flink geld te steken in de Fivelcoach economie. De scores van vorig jaar zijn verdubbeld en op die cijfers en de behaalde scores in de twee jaren daarvoor zijn de waardes bepaald. Je zult daarom ook zien dat er spelers flink duurder geworden zijn. Aangezien niet iedereen geld kan investeren en er ook bezuinigd moet worden krijgen jullie maar 3 miljoen extra. Je zult dus flink moeten puzzelen op de ideale mix.

Om het jullie bij het puzzelen iets makkelijker te maken zie je naast de speler de score van vorig jaar en de behaalde punten die dit seizoen tot nu toe zijn behaald. De tot nu toe behaalde scores tellen ook mee!

We hebben weer 6 teams dus je moet minstens 1 speler van elk team kiezen en maximaal 2 van één team. Er is dus 1 team waar je maar 1 speler van kiest.

Om je team samen te stellen kopieer je de de 5 vakjes met daarin Positie, Team, Naam, Code en Waarde en plak je deze in je team. De waarde wordt dan  automatisch opgeteld zodat je weet hoeveel je nog te besteden hebt. Dus niet zelf gaan typen! Noteer ook altijd een teamnaam en email adres. De scores en standen worden gepubliceerd op de website van de Fivel.

Je team dien je digitaal in te leveren. Normaal hebben we ook een papieren exemplaar maar aangezien de kantines dicht zijn hebben we die dit jaar niet. Graag dus in Excel invullen en mailen naar jwbrontsema82@gmail.com

Zorg dat je team voor 17 oktober 12:30 uur binnen is!

 

Gebruik dit Excel bestand om je team te maken

Fivelcoach invulscherm 2020-2021

Hier kan je zien wat de scores waren in voorgaande jaren en waar dus ook de waardes van de spelers op zijn gebasseerd.
Overzicht spelers

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!