Accommodatie

Onbekend

Bekerwedstrijd:

De Fivel B1 - De Pelikanen B1  1 - 4  (1-1)

De thuiswedstrijd tegen De Pelikanen is op dinsdagavond 3 september met 1-4 verloren, na een 1-1 ruststand.

Vanaf het begin liet Pelikanen beter verzorgd spel zien, positiespel waarbij de Fivel-spelers zich lieten uitspelen. Halverwege de eerste helft kreeg De Fivel meer greep op het spel en werd er ook tegengescoord, op dat moment een goede afspiegeling van de verhoudingen.

Doelpunt van Kjell:

In de 2e helft kon De Fivel het op inzet een tijdje volhouden, maar in het laatste kwart ging de pijp langzaam uit, en werd De Pelikanen steeds sterker. Ze scoorden uit snel uitgevoerde combinatie-aanvallen nog redelijk eenvoudig 3 doelpunten, en behaalden daarmee een terechte overwinning.
Voor De Fivel een nuttige oefenwedstrijd voordat de competitie zaterdag as. gaat beginnen, tegen Noordster B1.

Voor uitgebreidere verslagen: klik hier voor onze teamsite